PALVELUT

Kosmetologina intohimoni ja erikoisosaamiseni ovat haastavien ihojen ja iho-ongelmien hoidon tukeminen sekä oireiden hoito. Lisäksi olen perehtynyt ja erikoistunut erilaisten ihonhoitolaitteiden ja -tekniikoiden käyttöön. Tämän takia valikoimistani löytyykin juuri ne laitteet ja tekniikat, jotka olen oikeasti kokenut tuovan tuloksia ihon hoitoon.

 

Dermaviduals perustuu korneoterapeuttiseen hoitomenetelmään, jonka ideana on hoitaa ihon pinta eli sarveiskerros kuntoon. Tällöin iho pääsee eheytymään ja esimerkiksi tulehdusreaktiot rauhoittuvat. Hoitotuotteiden tehtävä on ennaltaehkäistä ihon häiriöitä, suojata sekä säilyttää iho hyväkuntoisena.  Muutos tapahtuu hitaammin, mutta on pysyvä.

Dermaviduals sopii erittäin hyvin herkille ja allergisille ihoille. 

Ne eivät sisällä yleisesti herkistäviä ainesosia kuten säilöntäaineita, väriaineita tai hajusteita, joilla ei muutoinkaan ole ihonhoidollista tarkoitusta hoitotuotteissa. Tuotteissa käytetäänkin vain hyvin siedettyjä fysiologisia ainesosia, jotka hoitavat ihoa tehokkaasti ja joita iho pystyy käyttämään hyödykseen.

Meidän jokaisen iho on ainutlaatuinen ja siksi valitsen Dermaviduals-kasvohoitoihin tuotteet aina yksilöllisesti ihotyypin ja ihon tarpeiden mukaisesti. Aloitankin jokaisen kasvohoidon ihon tarkalla analyysillä kartoittaen ihosi tilan ja tarpeet.

Ihoa myös kannattaa hoitaa päivittäin ja oikea kotihoito onkin ensiarvoisen tärkeää. Jos kotihoidossa on päivittäin ihon kannalta aivan vääriä hoitotapoja tai tuotteita, hoitolassa saatu edistys taantuu nopeasti.

Annankin sinulle mielelläni suosituksia ja ohjeita myös ihosi kotihoitoon!

 

Miltä kuulostaisi juuri Sinun ihollesi räätälöity hoitovoide kotiin?

Koska jokaisen iho on uniikki ja myös ihon tarpeet vaihtelevat mm. vuodenaikojen mukaan, räätälöidyllä hoitovoiteella voimme hoitaa ihoa erittäin tehokkaasti juuri sen hetkisen tarpeiden mukaisesti.

Henkilökohtainen juuri sinulle räätälöity hoitovoide rakennetaan ihotyyppisi mukaiseen DMS-voidepohjaan Dermaviduals-tehoaineista; nanopartikkeleista, liposomeista, öljyistä sekä kasviuutteista.

DMS-Basiscreme voidepohjat sisältävät arvokkaita kasvipohjaisia vaikutusaineita ja niiden rakenne vastaa ainutlaatuisella tavalla ihon sarveiskerroksen eli pinnan rakennetta. Voiteet imeytyvät helposti ihoon, ja niitä on miellyttävä käyttää.

Kasvohoidot

Syväpuhdistava kasvohoito

Syväpuhdistavahoito seka/ rasvaiselle suurihuokoiselle iholle mutta myös kaikille ihon syväpuhdistusta kaipaaville.

Hoidossa tehdään talikertymiä pehmittävä ja ehkäisevä enzymaattinen kuorintakäsittely ja tämän jälkeen syväpuhdistava ultraäänikäsittely. Sitten ihoa hemmotellaaan kirkastavalla ja huokosia supistavalla naamiolla. Lopuksi kasvot viimeisteillään ihotyypin mukaisilla seerumeilla ja voiteella.

75€

 

Akneihon kasvohoito

Ihontulehdustilaa rauhoittava puhdistava hoito käy myös aknelääkekuurin tukihoitona.

Iho pehmitetään ja puhdistetaan tarpeen mukaan mekaanisesti sekä ultraäänen avulla, jonka jälkeen tehdään ihoa ja tulehdusta rauhoittava led-valohoito käsittely.

Aknen hoito vaatii pitkäjänteistä, säännöllistä ja suunnitelmallista hoitoa. Aknen hoidossa lääkärin ja kosmetologin yhteistyö onkin tärkeää. Vaikean aknen hoito kuuluu lääkärille ja lääkehoitoa on hyvä täydentää kosmetologin hoidoilla lääkärin ohjeiden mukaisesti.

 

Iho-ongelmat eivät lähde yhdessä yössä. Suunnittelenkin aina hoitoon tullessasi sinulle hoitosuunnitelman sekä kotihoito-ohjelman parhaimman tuloksen saavuttamiseksi. 

80€

Rosacea/ ruusufinni-ihon kasvohoito

Hoidossa pyritään rauhoittamaan mahdollinen ihon tulehdustila ja punoitus. Lisäksi ihon pinta kosteutuu sekä pehmenee ja tulee joustavammaksi.

Hoito tehdään rosacean tilan mukaisesti.

 Tulehtuneessa tilassa olevaa ihoa pyritään tasapainoittamaan ja rauhoittamaan hellävaraisesti mm. lymfahieronnalla.

Jos rosacea on rauhallisemmassa tilassa, voidaan tehdä vahvistava punoitusta laskeva hoitokäsittely ultraääni laitteella.

Ruusufinni on krooninen ihosairaus. Kosmetologisilla hoidoilla pyrimme lievittämään oireita sekä parantamaan ihon kuntoa ja ulkonäköä. Ruusufinnin hoitaminen vaatii pitkäjänteistä hoitoa. On kuitenkin normaalia, että se välillä erinäisten ärsykkeiden vaikutuksesta lehahtelee.

 

Suunnittelen hoidon aina ihon tilan mukaisesti sekä hoitokokonaisuuden myös kotiin. Annan lisäksi vinkkejä ja neuvoja haastavan ihon hoitoon.

80€

Kuivan sekä atooppisen ihon kosteuttava kasvohoito

Tehokkaasti ihoa kosteuttava hoito! Hoidossa pyritään vahvistamaan ja tasapainottamaan ihon luonnollista suojavaippaa eli barriääriä. Pyrimme sitomaan kosteutta ihoon ja pitämään sen siellä. Kuivasta ja atooppisesta ihosta usein puuttuukin ihon omia rasva-aineita, joita saamme hoidossa annettua runsaasti.

Sopii erityisesti kuivalle, karhealle, atooppiselle ja ärtyneelle iholle.

 

Puhdistetulle ja kuoritulle iholle valitaan iholle sopivat vaikutusainetiivisteet, jonka jälkeen tehdään syväkosteuttava sekä hoitoaineita imeyttävä ultraäänikäsittely. Tämän jälkeen jatketaan pehmittävään hierontaan. Lopuksi hoitoa täydentää ihotyypin mukainen naamio ja viimeistely tarvittavilla lopputuotteilla.

87€

Kirkastava kasvohoito

Samean ja elottoman ihon ihanasti kirkastava kasvohoito. 

Iho kirkastetaan hellävaraisella ihotyypin mukaisella hapotus tai enzymaattisella kuorinnalla, jonka jälkeen iholle levitetään vitamiinivaikutusainetiivisteet ja tehdään pehmentävä hieronta.  Hoitoa täydentää vitamiinipitoinen kirkastava naamio ja viimeistely lopputuotteilla. 

75€

Elvyttävä neulaton mesoterapia kasvohoito

Neulaton mesoterapia on tutkitusti tehokas hoitomuoto ja hyvä vaihtoehto neulaushoidoille. Mesoterapia on kemian Nobelilla palkittu hoitomenetelmä, jossa vaikuttavia aineita imeytetään ihoon sähköimpulssien avulla. Hoito ei aiheuta kipua eikä muita sivuvaikutuksia, kuten turvotusta tai punoitusta.

Neulaton mesoterapia kiinteyttää tehokkaasti ikääntyvää ihoa ja parantaa ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho näyttää terveemmältä ja tulokset näkyvät vielä pitkään hoidon jälkeen.

Hoidossa solukalvot tehdään läpäisevämmiksi ja tehoaineet kuljetetaan tehokkaasti syvälle ihon kudoksiin. Sähköiset pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia, joilla tehoaineet pääsevät ihon eri kerrosten läpi ilman että ihoon tarvitsee tehdä reikiä.

Puhtaalle iholle valitaan ihontyypin mukaiset vaikutusainetiivisteet ja tehdään ihoa stimuloiva sekä hoitotuotteet imeyttävä laitekäsittely. Hoitoa täydentää kiinteyttävä ja elvyttävä erikoisnaamio ja viimeistely lopputuotteilla. 

110€

Mikroneulaushoito

Tehokkaasti ihoa uudistava ja kiinteyttävä hoito.

Mikroneulauksessa aiheutetaan ihoon hallitusti pieniä
vaurioita mikroneulauksen rullatelalla, joita iho itse alkaa parantamaan.  Pienen pienet mikrovauriot stimuloivat ihon luonnollisia paranemismekanismeja, mikä saa ihon uudistamaan itseään nopeammin ja tehokkaammin.

 Mikroneulaus aktivoi ihon kollageenintuotantoa ja
uusiutumista, parantaa verenkiertoa ja mahdollistaa aktiiviaineiden tehokkaan imeytymisen ihoon. Näin ihosta tulee kiinteämpi, juonteet silottuvat, arpikudos paranee, ihon sävy tasoittuu, ihohuokoset pienenevät ja iho uudistuu näkyvästi.

Mikroneulaushoito suositellaan tehtäväksi 4-6 kerran sarjana 3-4 viikon hoitovälein henkilökohtaisen hoitosuunnitelman mukaan. Saat huomattavasti paremman tehon, kun hoitokertoja on säännöllisesti sarjana.

Ensimmäisellä hoitokerralla avaan sinulle henkilökohtaisen mikroneulausrullan, jota käytetään sarjahoidon muilla kerroilla. Tämän vuoksi ensimmäinen hoitokerta on kalliimpi. Samaa rullaa voidaan käyttää 6 kertaa.

Hoito on yleisesti hyvin siedetty, hoidon aikana saattaa tuntua pistelyä ja kihelmöintiä varsinkin ohuemmilla ihoalueilla kuten otsalla. Verenvuotoa ei myöskään hoidon aikana yleensä ilmene. 

Voit varata konsultaatiokäynnin, jossa arvioidaan hoidon soveltuvuus ihollesi ja voimme suunnitella sopivan hoitosarjan.

Mikroneulaushoito sopii erityisesti;

Ikääntyneelle iholle (juonteet ja rypyt)

Auringonvaurioittamalle iholle (maksaläiskät)

Arville (akne kun tulehdus tila on rauhoittunut)

Ihon elävöittämiseen ja tasoittamiseen

Mikroneulaushoito Ei sovellu jos sinulla on;

Akuutit sairaudet ja infektiot

Tulehdukset iholla

Sädehoidot ja solusalpaajahoidot

Verenohennuslääkitys

Verenvuototauti

Raskaus

Arpikeloiditaipumus

Täyteaineet (varoaika)

HUOM!

Hoidon jälkeen 24h tulee välttää:

Saunaa, höyryä, uimista, hikiliikuntaa, itseruskettavia tuotteita tai ehostusta hoidetulle alueelle. Vältä myös ihosi koskettelua likaisin käsin. On hyvä myös vaihtaa puhdas tyynyliina yöksi hoidon jälkeen.

Vältä aurinkoa 48h hoidosta ja on suositeltavaa käyttää aurinkosuojaa spf tehostetusti n.2 viikkoa hoidosta!

Hoidon jälkeen iho voi punoitella tai käsiteltävä alue saattaa turvota. Turvotus kestää 24-48 tuntia ja ihon punoitus häviää viimeistään seuraavana päivänä.

Mikroneulaus ensimmäinen hoito 150€/

Sarjahoitona 95€ 

Mikroneulaus & hapotushoito ensimmäinen hoito 180€/

Sarjahoitona 125€/kerta

Hapotushoito kasvoille

Happokuorinta- uusi alku iholle!

Hapotushoito on ihon pinnan kemiallinen kuorintahoito.

Koska jokaisella iholla on omat uniikit tarpeensa, valitaan aina hoidossa yksilöllinen happoyhdistelmä sekä pitoisuus halutun vaikutuksen sekä ihon kunnon mukaan.

Hoito sopii siis jokaiselle, myös herkemmälle iholle ja se on hyvin siedetty. Hoidon aikana voi tuntua pientä kihelmöintiä ja iho voi punoittaa hoidon jälkeen, mikä on normaalia.

Hapotushoito sopii kertaluontoisesti kirkastamaan ja raikastamaan ihoa esimerkiksi talven jäljiltä tai ennen juhlia.

Sarjahoitona tehtynä saadaan tehokkaampia näkyviä tuloksia ihon ongelmakohtiin. Sarja räätälöidään yksilöllisesti n.3-6 kertaa 2/3-viikon välein.

Hapotushoito voidaan yhdistää mikroneulaukseen tehokkaampien tulosten saamiseksi kun hoidetaan esimerkiksi arpia, pigmenttimuutoksia tai juonteita. 

Voit varata konsultaatiokäynnin jossa suunnitellaan sinun ihollesi sopiva hoitomuoto.

Hapotushoito sopii jos sinulla on:

Epäpuhdas iho

Tukkeutunut iho

Arpia (esim. aknearvet)

Pigmenttimuutoksia

Valovaurioitunut iho

Epätasainen tai harmaa ihonsävy

Ikääntynyt iho (rypyt ja juonteet)

Kuiva tai hilseilevä iho

Hapotushoito ei sovellu, jos iholla on akuutti infektio, haavoja tai iho on muuten rikki. Myöskään roacuttan tai ruusufinnilääkityksen aikana tämä hoito ei ole suositeltavaa.

HUOM!
Hoidon jälkeen vältettävä 24h:

Saunaa, höyryä, uimista, solariumia, hikiliikuntaa sekä ihon koskettelua likaisin käsin.

Vältä aurinkoa 48h hoidosta ja aurinkosuojaa (spf) tulee käyttää tehostetusti n. 2 viikkoa hoidosta (sarjahoidossa koko sarjan ajan).

 Hapotushoito kasvoille 80€  

Sarjahoitona 68€/ kerta

Lymfahieronta kasvoille

Rentouttava kasvojen lymfahieronta turvotuksen poistoon ja ihon aktivointiin!

Lymfahieronta on kevyesti käsin tehtävä pumppaushierontamenetelmä. Sen tarkoitus on pumpata imu- eli lymfanestettä imusuonten suuntaan, jolloin nesteen virtaus nopeutuu.

Hoito edistää tehokkaasti kudosnesteen ja imunesteen virtausta sekä tukee lymfakiertoa ja siten vähentää turvotusta kudoksessa.

Lymfahoito aktivoi parasympaattista hermostoa, jonka takia se on miellyttävä ja erittäin rentouttavaa. Lymfahieronnan vaikutuksesta vegetatiivinen hermosto aktivoituu, jolloin myös stressi vähenee.

Kasvolymfa sopii erinomaisesti ihmisille, jotka kärsivät kasvojen – erityisesti silmänympärysalueen – turvotuksesta, mikäli iholla on couperosaa tai se on muuten herkkä ja punoittava sekä aktivoimaan harmaata ja huonosti toimivaa ihoa.

Koska lymfa aktivoi ihon toimintoja, se sopii hyvin ikääntyvälle iholle sekä arpien hoitoon. Sitä voidaan tehdä myös ennen ja jälkeen kasvoleikkausten. Tehokkaimmat tulokset saavutetaan sarjahoidolla ja teen mielelläni sinulle henkilökohtaisen hoitosuunnitelman!

Kasvolymfa sopii, jos sinulla on:

-Turvotusta esim. silmien alueella

-Harmaa, huonosti toimiva iho

-Couperosa, herkkä, punoittava iho

-Ikääntyvän ihon merkkejä (ei venytä ihoa, pehmentää ja aktivoi ihon toimintoja)

-Arpia

-Traumaattisia syitä.  Sopii leikkauksien / kauneusleikkauksien jälkihoidoksi

Kasvolymfa EI sovi, jos sinulla on:

-syöpä, syöväntapaisia kasvaimia, leukemia

-laskimotukos, veritulppa

-struuma

-sydäntauti

-täyteaineita (varo-aika)

Hoidon jälkeen on muistettava juoda runsaasti vettä ja oltava loppupäivä rennosti.

Lymfahieronta kasvoille 60€

Silmänympäryshoito

Tehohoito silmänympäryksille! Kirkastaa ja kosteuttaa tehokkaasti herkkää silmänympärysihoa. Laitekäsittely poistaa turvotusta sekä elvyttää ihoa. 

Suositellaan sarjahoitona 3-5kertaa 1x viikossa.

50€

Rentoutushetki

Kokonaisvaltainen rentoutushetki.

Hoito aloitetaan rentouttavalla selänhieronnalla jonka jälkeen jatketaan hemmottelevaan kasvohoitoon pitkällä kasvo ja decolte/hartia hieronnalla. Lisäksi naamion vaikutusaikana hierotaan kädet.  

Ihana lahja idea!

108€

Räätälöity kasvohoito

Etkö tiedä mitä ihosi tarvitsee? 

Valitse silloin ”räätälöity kasvohoito”, ja voimme hoitoon tullessasi katsoa sinulle listalta sopivan hoidon.

Voimme myös vaihtoehtoisesti suunnitella sinun ihosi tarpeiden mukaisen yksilöllisen hoidon. Hinta koostuu käytettyjen tuotteiden, hoitokäsittelyiden ja ajan mukaan. Alkaen 80€

Konsultaatio

Mietityttääkö jokin hoito tai onko ihossasi jokin häiritsevä ongelma?

Tiesithän että voit aina varata konsultaation/ihoanalyysin jos esim. ihossasi on muutoksia, mietit millaisia tuotteita sinun tulisi käyttää, millaiset hoidot sopisivat ihollesi tai jokin muu askarruttaa ihosi hoidossa. 

Konsultaatiossa voimme myös suunnitella sinulle sopivan sarjahoidon tai päivittää kotihoitotuotteesi ajan tasalle.

Tehohoito kasvoille

Syväpuhdistus, kosteutus ja kirkastus samassa paketissa!  Hoidossa tehdään ihotyypin mukainen hapotus- tai enzymaattinen kuorinta joka kuorii ihon kuivan ja samean pintasolukon. Kuorinnan jälkeen tehtävä ultraäänipuhdistus pehmittää ja liuoittaa talia ihon pinnalta ja huokosista, jonka jälkeen tehdään vielä ihon tarpeen mukaan mekaaninen ihonpuhdistus. Tämän jälkeen ihoa elvytetään ja syväkosteutetaan hoitavalla ultraäänellä kosteuttavan naamion kanssa jonka aikana silmänympärykset saavat tehohoitoa.

122€

 

Ripset ja kulmat

Kestovärjäykset

Ripsien ja kulmien värjäyksellä saat helposti luonnollisen ja huolitellun ilmeen ja ne helpottavat ja arkea ja päivittäistä meikkausta. 

Väri kestää karvassa n. 3-4 viikkoa ja se haalistuu pikkuhiljaa pois, jonka jälkeen käsittely olisi hyvä uusia mikäli haluat ylläpitää lopputulosta.

 Kulmien värjäys sisältää kumien siistimisen tai muotoilun pinseteillä tai tarvittaessa sokerilla.

Kerrothan hoitoon tullessa toiveesi, ja katsomme yhdessä sinulle sopivat värit ja kulmienmuodon. 

 

Kestovärjäyksen ikäraja on 16 vuotta.

Ripsien ja kulmien kestovärjäys 30,50€

Kulmien kestovärjäys 19€

Ripsien kestovärjäys 19€

Kulmakarvojen hennavärjäys

Kulmakarvojen hennavärjäys on kestävämpi ja intensiivisempi vaihtoehto perinteiselle kestovärjäykselle.

Hennavärit tarttuvat myös ihoon kulmakarvojen alla, joten hennalla voidaan täyttää kulmissa olevia koloja ja täydentää muotoa. 

Hennavärjäys pysyy ihossa 1-2 viikkoa ja karvoissa jopa 4-6 viikkoa!

Henna kulmien teko aloitetaan aina kulmien suunnittelulla, jossa mitataan symmetrinen kasvoihisi sopiva muoto.

Lisäksi väri sekoitetaan ja räätälöidään aina ihosi ja hiustesi sävyn sekä toiveidesi mukaisesti.

HUOM! EI sovellu PPD allergikoille, eli jos olet herkistynyt tavallisille kestoväreille.

 

Hennavärjäyksen jälkeen vältä 24H kulmien alueelle:

-Kastelua, saunaa ja uimista

-Kuorintaa

-Itseruskettavia tuotteita

Kulmakarvojen hennavärjäys 38€

Volyymiripset

Eri pituudet, kaarevuudet ja paksuudet ripsikuiduissa mahdollistavat laajan valikoiman erilaisia ripsityylejä! 

Pituutta, tuuheutta ja ripsien kaarevuutta suunnitellaan yhdessä huomioon ottaen silmiesi koko, muoto ja omien ripsien pituus ja kunto. Volyymiripsissä omaan ripseen kiinnitetään useamman ripsen ripsikuituviuhka, jolla saadaan aikaan luonnollisen kevyt tai erittäin näyttävä tuuhea lopputulos.  

Volyymiripset antavat tuuhean ripsirivistön myös niille, joiden omat ripset eivät ole kovin runsaat. 

HOITO-OHJEET


VÄLTÄ 24H RIPSIEN LAITON JÄLKEEN:

Vettä, saunaa, uimista ja turhaa koskettelua. 

Tämän jälkeen puhdista ripset säännöllisesti päivittäin niille tarkoitetulla pesuvaahdolla. Muista aina ripsien kastelemisen jälkeen kuivata ne taputtelemalla/painelemalla ne pyyhkeeseen. 

Kampaa ripset aina pesun ja kuivauksen jälkeen niille tarkoitetulla harjalla. Tämä auttaa myös volyymikuituja pysymään kauniin avonaisina. 

Pidennysten kanssa vältä öljypitoisten tuotteiden käyttöä silmänympärysten lähellä. Myös sisäisesti syöty omega 3 tai muu öljyravintolisä voi vaikuttaa omien ripsien pintaan.

Pidennysten pysyvyyteen saattaa vaikuttaa myös mm. jotkin sairaudet kuten kilpirauhasen epätasapaino, raskaus ja muut hormonaaliset muutokset sekä silmiin laitettavat lääkevoiteet ja tipat. 

Myös runsas saunominen, kesä, kuumuus aurinkovoiteet sekä runsas hikoilu voi vaikuttaa pysyvyyteen. 

 

Ripsienpidennyksillä on takuu, jos pidennyksistä tippuu yli 50% tai ripsissä on muuta huomautettavaa ole hyvä ja ota yhteyttä välittömästi, kuitenkin max 7 vuorokauden kuluessa laitosta, jotta takuuehdot täyttyvät. 

Takuu ehtoina on että ripsiä on hoidettu ohjeiden mukaisesti, ja olet ilmoittanut tekijälle mahdollisista sairauksista ja lääkkeistä jotka voivat vaikuttaa ripsien pysyvyyteen. 

Varaamalla ajan hyväksyt ehdot.

Mikäli sinua mietityttää mahdollinen allergia ripsienpidennysliimaan, voidaan suorittaa herkkyystesti. 

Herkkyystestissä liimataan muutama volyymiviuhka omaan ripseen, testi tulisi tehdä hyvissä ajoin ainakin 2 vuorokautta ennen varsinaisten ripsien laittoa.  Nettiajanvarauksesta voit varata tähän ajan kohdasta ”konsultaatio”. 

Ikäraja 16-vuotta.

Uudet volyymiripset 99€

Volyymiripsien pika huolto 45€

Volyymiripsien huolto 1h 65€

Volyymiripsien huolto 1h 20min 80€

Ripsienpidennysten poisto 15€

Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi

Ryhtiä kulmiin kulmien laminoinnilla!

Laminointi (brow lift) on kulmia ryhdistävä ja tuuheuttava käsittely, joka pysyy kulmissa n. 4 – 6 viikkoa.

Kulmakarvojen kasvun myötä laminointi vähitellen katoaa kulmista ja ns. kasvaa ulos karvan oman elinkaaren myötä.

 Kulmien laminoinnilla ja -värjäyksellä saat helposti kulmasi näyttämään luonnollisesti tuuheammilta ja siistimmiltä. 

Hoito sopii myös, jos sinulla on ohuet kulmat, haluat kulmiisi lisää näyttävyyttä, kauniin linjakkaat tai runsaat kulmat luonnollisesti. 

Brow lift sopii myös erinomaisesti oikukkaille ja alaspäin kasvaville kulmakarvoille kun ne eivät pysy nätisti luonnollisesti muodossaan.  

Sisältää kulmien kestovärjäyksen.

 

Ikäraja 16 vuotta.

 

Korosta omia ripsiäsi luonnollisesti ripsien kestotaivutuksella!

Ripsien kestotaivutuksella ja -värjäyksellä saat ripsiisi luonnollisesti näyttävyyttä ilman liimoja tai irto-osia. Ripset taivutetaan tyvestä ylöspäin, jolloin ripset saavat pituutta ja katse avautuu.  

Käsittely käy kaikenlaisille ripsille, valitsen muotin aina ripsiesi pituuden, sekä toivotun lopputuloksen mukaan.

Taivutus kestää 8-10 viikkoa ja se lähtee ripsien luonnollisen uusiutumisen myötä ”laimenemaan”. käsittely voidaan uusia n.6-8 viikon(2kk) välein ja ripset voi käydä värjäyttämässä kestotaivutusten välissä, jolloin saat taas uutta syvyyttä katseeseesi.

Sisältää ripsien kestovärjäyksen.

Hoidon yhteydessä voidaan tehdä kulmien värjäys tai kulmien laminointi.

Ikäraja 16 vuotta.

HUOM! Ripsitaivutus tai kulmalaminointi käsittelyn jälkeen vältettävä vettä sekä saunomista ensimmäiset 24h käsittelystä, sillä se saattaa heikentää vaikutusta ja kuivattaa karvaa. 

Tämän ajan jälkeen voit nauttia huoletta laitetuista ripsistä tai kulmistasi ja käyttää ja poistaa meikkiä kasvoiltasi.

Käsittelyn jälkeen suosittelen käytettäväksi ripsille ja kulmille tarkoitettua vahvistavaa hoitoainetta. 

Ripsien kestotaivutus/lash lift 67€

Kulmien laminointi/brow lift 55€

Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminoniti 100€

Kulmien microblading

Kulmien microblading on kestopigmentointi käsittely, jossa väripigmenttiä viedään ihon pintakerrokseen microblading- instrumenttiterän avulla. 

Microbladingin- tekniikalla tehdään karvamaisia viivoja ihoon. Näin saadaan luotua kauniit, symmetriset, mutta luonnolliset kulmakarvat. 

Käsittely on ihanteellinen jos kulmakarvoissa on epäsymmetrisyyttä, niissä on koloja tai kohtia, joissa ei kasva ollenkaan karvoja. 

Lopputuloksen kesto on aina yksilöllistä. Yleensä microblading kestää ihossa noin 1-2 vuotta. Lopputuloksen kestoon vaikuttaa monet tekijät: väri pysyy paremmin kuivalla, ohuella iholla kuin paksulla ja rasvaisella iholla. Joissakin tapauksissa iho saattaa jopa hylkiä väriä jolloin väri ei pysy ihossa.

Käyttämäni värit eivät sisällä rautaoksidia ja ovat markkinoiden puhtaimpia, joten ne eivät jätä jälkeensä ikäviä sinisiä tai punaisia sävyjä. Microblading-kulmien kuuluisikin haalistua pikkuhiljaa pois väriä muuttamatta.  Microblading-käsittely ei värjää karvaa, vain ihoa. Kulmakarvoja voidaan värjätä ja käsitellä tarvittaessa, kun microblading on täysin parantunut.

Toimenpiteestä:

 

Ennen varsinaista ensimmäistä microblading-käsittelyaikaasi suosittelen varaamaan 10min ilmaisen konsultaatiokäynnin, näin varmistamme kyseisen käsittelyn sopivuuden sinulle.

Kun tulet microblading-käsittelyyn  saat täytettäväksi esitietokaavakkeen ja juttelemme toiveistasi. Tämän jälkeen kulmakarvojen muoto mitataan ja suunnitellaan tarkasti yhdessä. Muoto perustuu kasvojesi ja olemassa olevien kulmakarvojesi muotoon ja toiveisiisi. Lisäksi valitsen sinulle sopivan värin. Aloitan mieluiten hieman vaaleammalla sävyllä, sillä väriä saadaan vahvistuksessa tummennettua, jos se on tarpeen, mutta ei pois. 

Itse käsittely tulee tuntumaan, mutta kipu on aina yksilöllistä. Ensimmäisten pohjamuotojen jälkeen laitetaan iholle pintapuuduteaine, joka poistuu elimistöstä n. 2 tunnissa.

Käsittelyn jälkeen iho voi punoittaa jonkin verran, mutta yleensä se on kuitenkin suhteellisen rauhallinen. Käsittelyssä ei vuoda verta muutamaa pisaraa enempää.

Toimenpiteen jälkeen:

Microbladin-käsittelyn jälkeen tulee noudattaa erityisen huolellista hygieniaa! Ensimmäiset 3 päivää on suuri infektio riski.

Tärkeää on myös, että kulmakarvojen aluetta ei kastella ollenkaan 24h aikana. Viikon verran pitää välttää saunaa, hikoilua ja meikkausta (vain käsitellylle alueelle). Tarkemmat kotihoito-ohjeet saat paikanpäältä. 

Huomaa, että muutama päivä toimenpiteen jälkeen kulmien pigmentti lähtee tummenemaan.

Noin viikon jälkeen iholle muodostuu hilseilyä, jota ei saa missään nimessä raapia pois. 

Väripigmentin asettuminen ihossa kestää kokonaisuudessaan n. 2kk ajan, tänä aikana kulmat saattavat vaalentua jopa 40% tai joistakin kohdista saattaa lähteä pigmentti kokonaan pois. 

6-8 viikon päästä ensimmäisestä käsittelystä varataan tarkistuskäynti eli vahvistus. Tällä vahvistuskäynnillä tehdään korjailuja eli vahvistetaan tarvittavia kohtia, joista väri on vaalentunut liikaa. 

Kokonaisuudessaan menee siis jopa 8kk, että uudet kauniit microblading kulmasi ovat valmiit, kärsivällisyyttä siis vaaditaan! 🙂

Microblading kulmia voi näiden käsittelyiden jälkeen tarvittaessa huoltaa vuosihuolloilla, jotta microblading kulmakarvasi pysyvät kauniina ja fresseinä.

Microblading ei sovellu:

-Raskaus / imetys
– HIV / hepatiitti-infektio
– Kuume / flunssa
– Isotretioniini / roacutan yms. akne / ruusufinnilääkitys ( tulee olla lopetettuna 6kk ennen käsittelyä)
– Antibioottikuuri
– Syöpähoidot (lääkärin suostumus, n. 1v hoidoista)
– Diabetes (hoitotasapainon tulee olla hyvä haavojen parantumisen kannalta, lääkärin suostumus)
– Puuduteaine allergia (ei voida käyttää puuduteainetta)
– Taipumus keloideille (arven liikakasvu)
– Käsiteltävällä alueella ihosairaus tai ihorikko
– Verenohennuslääke
– Alueelle on tehty pistoshoito 4 viikon aikana (täyteaine/botox/mesolanka)
– Käsiteltävällä alueella on ennestään jokin pigmentointi (varattava aina ennen käsittelyä konsultaatio ihossa olevan pigmentin määrän arvioimiseksi)

 

Voit aina varata konsultaatiokäynnin tai rohkeasti soittaa minulle mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä microblading- prosessiin liittyen!

 

Microblading uudet 280€ ( sis. vahvistuskäynti 6-8 viikon päästä)

Microblading vuosihuolto (Kauneuden tuulialla laitetut) 180€

Ilmainen konsultaatio!

 

Kynnet

Puuterilakkaus

Geelilakan kestävyys, akryylin vahvuus, kynsilakan helppous!

Dip Powder eli puuterilakkaus-tekniikassa yhdistyvät geelien pysyvyys, akryylin vahvuus ja kynsilakan helppous ja on vähemmän allergisoiva kuin akryyli. 

Puuterilakkauksella voit saada pitkään kauniina pysyvän värilakkauksen tai ranskalaiseen manikyyrin.

 

Ovatko kyntesi hauraat ja lohkeilevat?!

 

Puuterilakkauksessa kynnet dipataan yksi kerrallaan kynttä vahvistavia kalsiumia ja mineraaleja sisältävään pulveriin joka vahvistaa omaa luonnon kynttä, käsittely sopiikin myös jos kyntesi ovat hauraat ja lohkeilevat tällöin voidaan tehdä oman kynnen vahvistus lakkaus kirkkaalla natural puuterilla. 

Puuterilakkaus 55€

Omien kynsien vahvistus 50€

Puuterilakkaus huolto; vanhan poisto ja uusi väri 65€

Puuterilakkaus poisto 35€

Käsien tehohoito 40€ (sis. kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito, pehmittävä parafiini ja hoitolakka)

Parafiini käsille 30€ (sis. kosteuttava voidenaamio ja pehmittävä parafiinikäsittely)

Sokeroinnit

Sokeri on ihoystävällinen, vesiliukoinen ja turvallinen tapa poistaa ihokarvoja kaikkialta myös intiimialueilta. Sokeri on 100% luonnontuote, eikä sisällä yleisesti allergisoivia aineita.  Säännöllisellä sokeroinnilla saadaan tehokkaasti vähennettyä ja heikennettyä karvan kasvua. Suosittelenkin säännöllistä sokerointi väliä riippuen kasvusta, noin 3-6vk. 

Palveluistani löytyy säännöllisesti (max 6vk.) brasilialaisessa sokeroinnissa käyville oma palvelu ”brasilialainen huolto”, jonka voit varata silloin, kun karvan kasvu on selkeästi jo hidastunut tai harventunut.

Intiimialueen sokerointeja teen vain naisille.

Ennen sokerointia on hyvä huomioida seuraavat asiat: Jos olet ajellut karvoja ennen sokerointia, kasvata karvoja noin 1-3vk.  Parhaimman tuloksen saavuttamisen kannalta karvan tulisi olla noin 5mm-1cm pituinen. Brasilialaiseen sokerointiin tultaessa suosittelemme leikkaamaan karvat saksilla, mikäli karva on yli 3cm. Älä käytä iho-öljyjä tai kosteusvoidetta sokerointipäivänä. 

Sisään kasvaneiden karvojen ehkäisemiseksi suosittelen sokeroidun alueen kuorimista 1x viikossa sokerointien välillä.

Brasilialainen sokerointi 70€

Brasilialainen sokerointi "huolto" 50€

String sokerointi 60€

String sokerointi "huolto" 40€

Sokerointipaketti: Brassi ja kainalot 80€

Sokerointipaketti Sääret ja brassi 90€

Sokerointipaketti: Sääret, brassi ja kainalot 100€

Sokerointipaketti: Sääret, reidet, brassi ja kainalot 120€

Koko kasvojen sokerointi 25€

Kasvojen sokeronti 1 alue 17€

Kasvojen sokerointi 2 aluetta 20€

Vartalohoidot

Selän ihonpuhdistus

Myös selän iho tarvitsee välillä huomiota. Iho-ongelmat kuten akne voi näkyä selän ihossa, ja selän säännöllinen ihonpuhdistus esim. vuodenaikojen vaihtuessa auttaa pitämään ihon epäpuhtaudet kurissa.

 Suosittelen selän ihonpuhdistusta myös esimerkiksi ennen juhlakautta tai paljon hikiliikuntaa harrastavalle.

Selän ihonpuhdistuksessa huokoset valmistetaan puhdistukseen lämpimällä höyryllä ja iho kuoritaan vastaanottavaiseksi hoitotuotteille. Kuorinnan jälkeen epäpuhtaudet ja tukkeumat poistetaan ihosta mekaanisesti. Lopuksi iholle levitetään rauhoittava naamio ja viimeistellään loppuvoiteella.

 

Kosteuttava/atooppisen ihon vartalohoito

Kuivalle ja kutisevalle iholle runsaasti hyviä rasva-aineita tuova pehmittävä kokovartalohoito.

Iholle tehdään tehokas kuollutta ihosolukkoa poistava kuivaharjaus jonka jälkeen iho hierontaan ravitsevalla öljyllä ja viimeistellään jätettävällä ihoa tehokkaasti pehmentävällä voidenaamiolla.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on vartalohoitojen ihana ikisuosikki! 75min aikana käsitellään koko vartalo päästä varpaisiin.

Selän ihonpuhdistus 75€

Atooppisen ja kuivan ihon kosteuttava vartalohoito 80€

Kuumakivihieronta 80€

Varaa aikasi

041 3180869

info@kauneudentuulia.fi

Paasikivenkatu 13, Kerava

Juho-Kusti liikekeskus

Avoinna sopimuksen mukaan

Varausten muutokset ja peruutukset tule tehdä 24h ennen varatun ajan alkua. Tämän jälkeen siirretyistä tai peruutetuista ajoista peritään 50% varatun palvelun hinnasta ja kokonaan peruuttamattomista ajoista peritään 70% varatun palvelun hinnasta.

Äkillisissä sairastapauksissa ole aina yhteydessä mahdollisimman nopeasti mieluiten puhelimitse.

Varatessasi ajan Kauneuden tuuliaan sitoudut yllä mainittuihin peruutusehtoihin.